Friday, March 1, 2019

Zpátky na turnajích ITF - Asijská tour


Po zhruba dvou letech se vracím na turnaje s juniory a vyrážíme na dva turnaje do Asie. První se hraje v thajském Nonthaburi a druhý v malajském Kuchingu. Oba jsou kategorie ITF 1. Složení je zcela sparťanské Andrew Paulson, Martin Krumich a s nimi Pepa Čihák. Dívky pod mým dohledem Kristýna Lavičková a Barbora Palicová. Vše za podpory Českého tenisové svazu. 

Ve středu jsme sedli na letadlo Emirates, které nás doneslo přes Dubaj do Bangkoku a ve čtvrtek v poledne jsme přistáli na místním letišti. Emirates už vzhledem k tomu, že není v žádné letecké alianci nepatří mezi mé favority, tak dva šestihodinové lety s tříhodinovou pauzou v Dubaji nebylo špatné a u všech cítím, že nejsou tolik rozsekaný časovým posunem. Na trase Praha-Dubaj bylo letadlo poloprázdné a z Dubaje plné, jelikož letadlo pokračovalo ještě do Hongkongu. Škoda, že nešlo v letadle usnout, jelikož bylo dost hluku a lidem se moc nechtělo spát.   

Z letiště jsme jeli ještě hodinu autem do Nonthaburi, kam jsme dorazili po druhé odpolední. Hotel má dost malé pokoje a stěny jsou snad z papíru. Po obědě jsme vyrazili na jedno hraní. Pepa už tady byl vloni, tak věděl kam jet a kde trénovat. Nakonec jsme urvali jeden kurt od pěti do šesti a stihli jsme i na půl hodiny bazén. 

Do večera jsme vydrželi neusnout a další dny nás čekají jen tréninky. Teplota je kolem 35 stupňů a dost vlhko. Přes noc teploty moc neklesají. Více zítra...





No comments: