Monday, March 4, 2019

Připravujeme se v Nonthaburi - First Serve Sport Clubu


První tři dny nacházíme tréninkové zázemí v klubu First Serve Sports Club, kde máme možnost trénovat dvoufázově, ale i možnost využívat klubový bazén. Jízda z hotelu trvá taxíkem kolem půlhodiny a někteří řidiči nevědí kudy mají jet. První fáze vzhledem k času začínáme od jedenácti hodin. Další dny přicházejí trénovat další hráči do klubu, jako jsou Australané a Švédové, ale my jsme si udělali rezervaci kurtů na další dny dopředu. 

Mezi tréninky si stíhám jít i zaběhat do místních ulic, ale běh v pětatřiceti stupních mě připomíná odtučňovací kúru. Po třech dnech mi váha ukazuje minus tři kila. Vysoká vlhkost, trénování, pálivá jídla mě baví, všechno zrychluje metabolismus. Ale zpátky k naší přípravě. 

Dopoledne hrajeme vždy hodinu a půl a odpolední fázi máme hodinu. V té už holky hrají více gamy, tak aby při turnaji, který začíná za tři dny, byly připraveni hrát pod širým nebem. Na hotel se dostáváme vždy kolem páté odpoledne a končíme společnou večeří. Holky dostávají ještě v průběhu dne úkoly z taktiky, aby zapojily více své myšlenky.

V neděli se přesouváme na odpolední trénink už do hlavního klubu, kde stále probíhá kvalifikace. Klub disponuje deseti kurty a jedním centr kurtem. Je mnohem větší horko, než v klubu, kde jsme trénovali první dny, což je dané hustou zástavbou mezi kterou se nacházejí kurty. 

Nedělní večer a je vylosováno. Jediná zítra bude hrát Barbora Palicová, která není mezi nasazenými hráčkami. Holky si dají asi i čtyřhru odpoledne. 



No comments: