Wednesday, March 13, 2019

Není horko jako horko - Kuching Malajsie ITF 1


Není horko jako horko. Po dvou dnech, kdy zažíváme neuvěřitelnou vlhkost a vlastně celý den, máme na sobě mokrá trika, to vypadá na hodně náročný týden.  Zatímco v Thajsku bylo suché horko, podobné které je v Indian Wells, tak tady je pařák podobný v Miami.

První hrací den nastupuje do turnaje Linda Fruhvirtová, která poráží výsledkově hladce Číňanku N.Dong 6-1 6-0, ale herně se soupeřka v první setu držela a ve druhém už morálkou odpadla. Linda si zítra zahraje s druhou nasazenou T. Naklo (THA).

Martin Krumich padl po čtyřech hodinách 6-7 ve třetím setu Novozelanďanovi G.Stoupe 6-3 4-6 6-7, kterého v minulém týdnu porazil.  Hráči nastoupili v devět ráno na kurt a v jednu odcházeli v křečích z kurtu.

Andrew Paulson a Kristýna Lavičková pouze dvakrát po hodině trénovali a odpoledne odpočívali na hotelu.  Z hotelu je to 15 minut pěšky a dá se to krásně dojít. Na večer jsem si našel 3 km okruh kolem hotelu a včera jsem odběhal 9 km. Zítra nastupují už všichni hráči do zápasů, začíná se od devíti hodin.


No comments: