Saturday, December 14, 2019

Krumich a Palicová ve čtvrtfinále Orange Bowlu


Pátek třináctého. Martin Krumich poráží Španěla dvakrát 7-6 7-6, vlhkost vzduchu je veliká a zápase se stávají těžšími. Márty v první setu prohrává 3-5, ale první set získává na svou stranu. Ve druhém setu znovu prohrává 1-4, ale dokáže z mobilizovat síly a přitvrdit ve hře a nakonec získává i druhý set pro sebe. Rozhodčí přitvrzují, coaching na kurtě je striktně omezen po dobu jedné minuty a dokonce rozhodčí nutí trenéry, aby si čas hlídali sami. Tomáš zůstává o dvanáct vteřin déle a supervisor ho vylučuje z coaching po celý zbytek turnaje. Podává se protest a do večera čekáme na rozhodnutí, kdy supervisor má k dispozici videozáznam.

Bára Palicová v první dohrávce proti Němce Lys promrhává vedení 3-0 svou pasivitou, ale za stavu 3-3 uhrává důležitý game na 4-3, ale skóre se otáčí 5-6. Nakonec první set končí 7-6 a soupeřka vzdává zápas pro zranění nohy. Důležité je také dokázat donutit soupeřku zápas skrečovat. Kdyby první set Bára nevyhrála, tak se možná pokračovalo dále.

Druhý zápas Báry začínal ve dvě odpoledne a končil v půl šesté. Zápas byl jak na horské dráze, chvíli se hrálo, pak chyby, pak dobré výměny, zápas vrcholil ve třetím setu 1-3, 4-3, 4-5 mínus mečbol dolů, 6-5 40:0 tři mečboly, 6:6 - tiebreak 5-3 a křeč v nohách, 6-3 aut soupeřky, ale rozhodčí nezahlásila, 6-6 a nakonec 8-6. Zápas končí...

Holky Kristýna a Dasha si dopoledne zacvičily v posilovně a odpoledne zahrály před deblem Kristýny. S Dášou jsem si ještě třičtvrtěhodiny zahrál pod světly. Každý den končíme po deváté večer.



No comments: