Sunday, December 1, 2019

Sparťané už trénují v IMG akademii


Zážitek z cesty máme za sebou. Jsme ubytovaný na hotelu Holiday Inn Express přibližně pětadvacet minut jízdy od akademie. Jet leg na sebe ihned upozorní druhý den ráno. Čtvrtá ráno a jsme vzhůru. Na dospělého to zabere ihned, ale "mladší generace":), dokáže spát klidně do deváté. 

Barbora Palicová se k nám připojí v deset ráno na společný trénink v akademii. V IMG vládne spíše chaos, žádná organizace umocněná dnešním svátkem Den díkuvzdání. Trénuje se podle toho, kdo dříve přijde, prostě naskočte si na kurt a hrajte. Začínáme trénovat od jedenácté a odpolední trénink od půl třetí. Jelikož celá Amerika žije pečením krocana a všechny obchody jsou zavřené, jsme pozváni na večeři ke Katce Kramperové, která s námi cestuje společně z Prahy. Hráči se těší, že uvidí na stole celého krocana otočeného na zádech s nohami nahoru, ale byli zklamaný, jelikož byl už naporcovaný. Děkujeme Katce a celé rodině za vřelé přivítání. 

Další dny trénujeme ráno a odpoledne. V sobotu se přesouváme do jiného areálu, jelikož začíná kvalifikace a turnaj si vyčlenil pouze 2 kurty na trénování s předností pro hráče kvalifikace. V areálu trénuje Marie Bouzková, která si sem pozvala na pár dnů z Chicaga Dominika Starého. V sobotu a neděli se k nám přidala Linda Fruhvirtová, která dorazila z turnaje z Mexika. 

Od soboty už v IMG akademii probíhá turnaj hlavní soutěže do 12 a 14 let. Hraje se betonu, zatímco osmnáctky budou hrát na zelené antuce.



No comments: