Saturday, December 7, 2019

Končíme na Eddie Herr - den 5

Poslední dny letí velmi rychle a jelikož končíme vždy čtyřhrou, tak se k blogu nedostáváme. Ve středu pokračuje chladné počasí a všichni nosí zimní bundy. Holky nastupují ve stejný čas do zápasů o půl deváté ráno. Náš den není úspěšný jako ten první. Kristýna Lavičková nestíhá tlaku německé hráčky a podléhá 4-6 2-6. V zápase pod tlakem nedokázala se dostat blíže k základní čáře a hráčku odtlačit více od ní. 

Linda Fruhvirtová porazila N.Krznarič 6-4 6-1. Soupeřku v první setu zlomila z 5-2 byl stav ještě 5-4, ale Linda to zvládla dobře dohrát. Barbora Palicová proti Bělorusce E.Laskevich se nechala rozhodit podváděním soupeřky, která každý míč šidila. Ve třetím setu, když Laskevich začala dělat před výměny dřepy, měla už na vrch. Když jsme se o tom dneska bavili, tak to od soupeřky byl účinný psychologický tah.

Martin Krumich zaznamenává vítězství nad Francouzem G.Perricardem 6-3 6-1. V prvním kole Francouz naskakoval do jednoručného backhandu, vypadal na těžšího soupeře, ale Martin mu nedal šanci. Ve čtyřhře postupují všichni do dalšího kola. Za zmínku stojí vítězství Bary vítězstvím nad čtvrtými nasazenými v supertiebreaku. 

Ve čtvrtek Márty Krumich podléhá se Švýcarem Schulenburgem 3-6 4-6. Neustále hraná jedna šablona na soupeře nestačila. Márty v prvním setu dotahoval skóre 0-5, ale nestačilo to. Linda porazila Crawley 6-1 6-3. 

Ve čtyřhrách končíme. Holky měly rozehrané čtyřhry na vítězství, ale v závěrech to nestačilo. Kristýna, Linda se vyhrabaly z hnoje do vedení v supertiebreaku 7-4, ale podlehly 7-10. Bára s Američankou měly set k dobru, ale prohrávaly ve druhém, který se dal vyhrát. Japonky v supertiebreaku byly už lepší. Márty s Norem dosáhli na maxim, dále už to nešlo. Nor už neměl v sobě motivaci vyhrávat dále.

Večer doráží z Prahy Darja Vidmanová, která přes Frankfurt přistává v Tampě. Kateřina Kramperová pro ní jede na letiště a přiveze ji za námi. Další den se Dáša zapojí do trénování.

V pátek hraje pouze Linda Fruhvirtová - E.Kalieva (USA) 5-7 2-6. Náš program? Darja a Bára trénují dvoufázově. Ráno srovnáváme údery z ruky. Kristýna hraje jednou a Martin má volno, na programu má pouze kondici a posilování. Večer k nám přijíždí masér. 

V sobotu trénujeme a v neděli se přesouváme do Miami.




No comments: