Thursday, December 5, 2019

Napětí ve čtyřhře Eddie Herr ITF 1 - den 2

V úterý jsou na programu pro naše hráče pouze čtyřhry. Teplota klesla na šestnáct stupňů a všichni jsou nabalený do zimních bund. Opět vstáváme po šesté hodině ráno, abychom stihli po sedmé dojet do areálu. Naštěstí máme stále jet leg, tak nám vstávání nedělá problémy. Kristýna se opět připojuje k počítači na tříminutové otestování Sportmind. Zatímco Martin Krumich může vyspávat déle, nás Bolos odváží na otočku do IMG.

Kristýna Lavičková a Linda Fruhvirtová hrají spolu čtyřhru a jsou první nasazený. Američanky jsou ale v zápase lepší a důraznější. Chybí hra na síti, ale holky se dokázaly ze "sračky" dostat bojovností a že to nezabalily. 5-7 0-2 vypadá na ukončení turnaje ve čtyřhře, ještě dříve než začne o něco jít. Hra se otáčí, stav 4-5 a holky odvracejí tři mečboly úderem Kristýny po lajně z returnu, poprvé v zápase. Druhý set 7-5, ale supertiebreak 0-4, 4-7, na konečných 11-9. Holky prostě bojovaly. Po zápase jsem zachytil jejich úsměvy.

Barbora Palicová s H.Shaikh (USA) smetly německou dvojici M.Guth, E.Lys 6-2 6-1. Bára tak podruhé porazila Němku Guth proti které hrála včera dvouhru. Holky hrály agresivně a soupeřky k ničemu nepustily.

Martin Krumich s Norem H.Hoeyeraal porazily Američany 6-2 6-3. Tomáš Zíb byl po zápase spokojený a norský hráč hrál velmi dobře na síti. Debla sledoval pouze Tomáš, my jsme odpočívali na pokoji. Počasí poslední dva bylo hodně náročné, spojené s chladným větrem, tak se hodilo mít po obědě volno.




No comments: