Monday, January 6, 2014

Zakopalová, Stosur ve 2.kole v Hobartu

Pondělní den nabídl zajímavé zápasy v Hobartu. Klára Zakopalová nastoupila po včerejším čtrnáctihodinovém letu proti Rakušance Meusburger a otočila v prvním setu z 1:4 na 7:5 6:2. Zápas se hrál v šílené zimě a větru.. Klára pak začala hrát malinko úhly do stran a tím zápas pomalu otáčela. Rakušanka pouze naráží ůdery zpátky a je nepříjemná, jak hraje blízko základní čáry.
Samantha Stosur první nasazená zvítězila nad Američankou Brengle až 7:6 ve třetím. Brengle hrála odvážně a bez respektu a byla hodně vyrovnanou soupeřkou Stosur. Ta se snažila chodit často k síti, ale někdy po méně připravených míčích. Ale čop je nádherný.
Yanina Wickmayer porazila Lauru Robson 4:6 2:0 skreč... Wickmayer se dost trápí a Robson možná šetří zápěstí před Australian Open. Obě hráčky se pamatuji, když hrály turnaje Tennis Europe. Na Robson měla kdysi Kamila Pavelková set  a 5:1 na turnaji Bohemia Cupu do 14 let, ten zápas Kamila prohrála a Robson o čtyři měsíce později vyhrála juniorku Wimbledonu do 18 let. Wickmayer hrávala turnaje v Les Passagues ve Francii. 
Zítra se přesouváme do Melbourne

Zádový svalový korzet Wickmayer a Stosur




No comments: