Friday, January 10, 2014

Kateřina Siniaková bojuje o postup na Australian Open

Ve čtvrtek se rozeběhla kvalifikace....beton začíná být pěkně rozpálený a  po chladném Hobartu, to je velký rozdíl. První den kvalifikace se hraje od deseti hodin a Kateřina Siniaková má první rundu. V Kvalifikaci jsou hráčky do dvoustého místa a pár juniorek jako Benčič, Konjuh.
Po vítězství nad Turkyní C. Buyukakcay 2:6 6:3 6:3 postupuje Katka do 2.kola.. První set to herně moc nešlo, ale ve druhém se rozehrála a uvolnila se, tím se hra vyrovnala a zápas vybojovala přes dvě a půl hodiny. Večer jsme nakonec strávili téměř další hodinu a půl  místo čtyřicetiminutového tréninku na kurtě  a na závěr ještě dalších  čtyřicet minut protahovala.
V pátek další vítězství nad Rumunkou Dulgheru 6:3 2:6 6:2. Tady se hned povedl začátek na 3:0, kdy se soupeřka chtěla rozehrávat postupně v první setu a to se jí nevyplatilo. Většinou tyhle hráčky umějí přidat a chce to zachytit jejich nástup a nesmí se rozpadnout vaše hra v chybách. Ve druhém setu 2:1 a polevení, ale ve třetím to pěkně zvládla. Katka hrála výborně do lajny a procházela skvěle údery. Večer jsme zase tentokrát na půl hodinovém tréninku....

Zítra finále kvalifikace s Američankou Duval..

No comments: