Saturday, January 11, 2014

Kateřina Siniaková vydřela postup do hlavní na AO 2014

Je to výborné!  Kateřina Siniaková zvládla i poslední zápas kvalifikace s Američankou Duval a postoupila do hlavní soutěže na Australian Open. Měl to být nejtěžší zápas tady, Duval má na svém kontě skalp i Stosur, ale Katka zahrála opravdu výborně a soupeřka měla pouze jednu šanci na zvrat v průběhu zápasu, kdy vedla 1:3 ve druhém setu. Zápas skončil 6:2 6:3 a od sedmi jsme zamířili na další trénink na půl hodiny, po večeři Katka ještě vyzkoušela Ice bath v národním tenisovém centru Tennis Australia.
V úterý budou dosahovat teploty 41 stupňů, tak se máme na co těšit. Zítra je na programu cvičení v posilovně dopoledne a odpoledne na hodinu trénink s někým koho nám dopíší na kurt. Katka nastoupí v úterý proti Diyas.
Z dalších juniorek postoupily do hlavní soutěže Švýcarka Belinda Benčič i Chorvatka Anna Konjuh. Po zápase nás přivítal v šatně trenér od Konjuh slovy " welcome in main draw". To bylo hodně příjemné... Benčič chodí podporovat na zápasy Martina Hingis, což je velká síla  mít takovou osobnost na své straně.





No comments: