Monday, March 13, 2017

Wozniacki byla nad síly - Indian Wells - den 6

Pondělní den byl dlouhý a Kateřina Siniaková hrála proti Caroline Wozniacki až večer. Dopoledne jsme měli volné, tak byl pro mě čas si lehnout aspoň na hoďku k bazénu, kde se už slunily vyřazené hráčky z turnaje jako Vinci nebo Bertens. Krátce před polednem zašla Kateřina do posilovny na cvičení a já si zaběhal šest km na pásu.

Před obědem jsme si byli zahrát na cca hodinu. Slunce pražilo docela dost. Střídali jsme Bascinszky, která hrála včera maratón s Bertens. Říkala, že se cítí docela ok, ale že Bertens byla úplně odvařená po zápase.  

Když se blížil zápas, tak se Katka ještě rozehrála s Luckou Hradeckou a šla se připravovat na zápas. Na rozcvičení už nebylo světlo a holky se rozběhávaly po tmě. Zápas skončil pro Wozniacki 3-6 1-6. Škoda, věřil jsem, že by to mělo vyjít, ale potřeba se držet taktiky. 

Další zápasy - Shuai Peng jsem říkal, že hraje dobře. Z kvalifikace pokračuje dále a dnes vyřadila A.Radwanskou 6-4 6-4. Lauren Davis, která je menší postavy, tak má letos taky formu od Aucklandu. Dnes vyřadila Němku J.Georges 6-1 6-4. Je vidět, že se dá hrát s jakoukoliv výškou. Asi to nebude na top 10, ale když máte něco navíc, tak se to dá "dohnat". Lauren je hodně dynamická a hraje blízko lajny a k tomu rychle. Výška ? 157 cm, 38.na světě. 

Založili jsme na Facebooku diskuzní fórum pro trenéry, která u nás chybí. Tak jestli chcete, můžete se přidat. České tenisové a trenérské fórum skupina. Ale pozor je určená pouze trenérům.




No comments: