Wednesday, March 22, 2017

Miami Open - den 2

Nevím jak začít dnes. Ráno jsme dorazili do klubu a po rozcvičení jsme zamířili na rozehrávku na kurt. Dnes se hrály ATP i WTA zápasy na všech kurtech, tak bylo v areálu od rána plno. Podle rozpisu jsme byli sami na kurtě, když se o pět minut později přiřítila Dona Vekič, že jde hrát s námi, že se připsala Katce na kurt. Nebylo to špatné a Vekič se více snažila držet míč oproti jiném dnům, kdy jen pálí do míčů. 

Kateřina Siniaková nastoupila na zápas v jednu odpoledne proti B.Mattek-Sands. Vždy si pod tím jménem vybavím Sandru Matekovu a tak Mattek-Sands říkám Sandra. Zápal trval dvě a půl hodiny, bohužel pro nás vítězstvím Američanky 3-6 6-4 4-6.

Katka nehrála špatně, ale nechala Mattek častěji vstupovat na síť a pár chyb a zbrklost ji stálo úvodní set. Ve druhém zabojovala na 6-4. Ale začátek třetího setu si hned prohrála servis a v závěru měla možnost srovnat na 5-5, ale nedůrazný return druhého servisu za stavu 40:15 ji stálo tato možnost na srovnání. Mattek se držela jedné varianty servisu ven a útokem forhandem po lajně, což ji šlo, ale nepřišla žádná změna od Kateřiny. 

V pátek holky hrají debla. Další zápasy Australanka A.Barty porazila E.Bouchard 6-3 ve třetím setu. Vypadá to, že Australanka si pěkně odpočinula dva roky od tenisu a teď budeme mít dost energie. Běloruska A.Sasnovich vyřadila A.Cornet 6-4 ve třetím a postupuje přes kvalifikaci do 2.kola hlavní. J.Shvedova po dvě a půl hodinách udolala J.Jankovič 7-6 ve třetím. Další zápasy jsou na Resultině. 

Odpoledne za námi dorazila Dominika Paterová, která tady studuje univerzitu v Miami. Tak si holky pěkně pokecaly. Dominika je tady první rok a postupně se tím prokousává.  

No comments: