Thursday, March 23, 2017

Přerušeno pro déšť Miami Open - den 3

Čtvrteční den narušil večerní déšť, který krátce přerušil zápasy kolem půl šesté večer a pak v deset večer. Některé zápasy musely být přesunuty na jiné dvorce, kde bylo umělé osvětlení. Na to doplatila Bára Strýcová, která se tak nedostala na kurt dnes vůbec.

Jak to tak vypadá, tak Kateřina Siniaková rozehrála B. Mattek-Sands k dobrému výkonu, která dnes porazila E. Svitolinu 7-5 6-4. Útočně přes její backhand neustále nabíhala k síti.

Garbine Muguruza má namále. Američanka Ch. McHale vede 6-0 3-2, ale přerušení přišlo vhod Muguruze. Dohrávat se bude zítra, škoda že to Christina dnes nedotáhla dokonce. Zítřek bude náročný pro ni a Španělka se bude snažit dát do kupy i po psychické stránce. Dělá chyby, sice, tlačí, ale chybí mi u ní pokora. Její hra vypadá, jako zděšení, bože soupeřky mi to ještě vrátily.

Slušný obrat dnes předvedla M.Lučič-Baroni, která prohrávala s K. Bondarenko 1-4 ve třetím, na 7-6. Překvapivý výsledek je taktéž vítězství K.Flipkens nad A.Konjuh 6-7 7-6 6-2, ale s 35% prvního podání je Chorvatka poloviční. 

My jsme dnes odpoledne trénovali v Key Colony. Skoro dvě hodiny, nad námi létaly dva vrtulníky, kdy nebylo slyšet jediné slovo. Bylo to otravné a pak už z toho hluku bolela hlava. Po tréninku jsem se sešel na pokec s Petrem Pálou a dali jsme si sushi ve stanu Moet. Kapitán tady ladí nominaci na Fed Cup.   


No comments: