Thursday, March 9, 2017

Indian wells - 1 den

Ve středu byla odehrána horní polovina pavouka. My jsme taky jedenkrát zahráli odpoledne a dopoledne Katka zacvičila v posilovně, ale ne posilování. Bylo o hodně tepleji než první dny a v hotelové posilovně bylo příjemněji než venku. 

Většinou se hrála předkola na nasazené hráčky, ale pár překvapení se dá najít. Ruska E. Rodina postoupila jako lucky losser z kvalifikace a včera porazila Američanku Ch. McHale 6-0 6-1. Tomu říkám opravdu lucky a pěkně využitý. Christina po Australian Open skončila pod USTA a změnila trenéra, už tenkrát v lednu tam působila dost "unaveně".

Američanka Kayla Day startující na volnou kartu porazila Japonku K.Nara 6-3 6-4. Day si matně pamatuji z juniorek a její maminka mluví česky. Tenhle výsledek je překvapením určitě.  Další star C.Bellis, ale prohrála s K.Flipkens po setech 6-4 1-6 4-6. Tady bych to viděl obráceně. 


Kristýna Plíšková smetla z kurtu S. Mattek-Sands 6-3 6-0. Zápas jsem neviděl, ale výsledek je vynikající. 


Ještě ke včerejšímu vyjádření ohledně raket Radwanske. Nikdo se tím nechlubí, hráčky si většinou vezmou staré rakety a nechají si je přebarvit na rakety aktuální. Myslíte si, že mají ten samý model a přitom hrají s jinou raketou, kor když se jim nedaří. Ale nikdo vam to nepotvrdí :) Hezký večer :)

Live přenosy z Indian Wells zde: 




No comments: