Wednesday, March 8, 2017

Opět míříme k Indiánským studnám - Indian Wells

V sobotu jsme odletěli směr Indian Wells a bude nás čekat šest týdnů po turnajích. Zamíříme poté do Miami, Charlestonu a Bogoty.  První dva turnaje se hrají skoro dva týdny. Kateřina Siniaková se vrátila z turnaje v Dubaji a šest dní jsme trénovali na Spartě.

V sobotu už v půl páté ráno nás čekalo taxi na letiště, kam jsme společně odjeli a přes Londýn zamířili do Los Angeles a poté tři hodiny autem z půjčovny jsme dojeli do Indian Wells. Z Prahy do Londýna jsme potkali Radka Štěpánka, který letěl jen lékařské testy a večer nazpět domů. 

Od neděle jsme zatrénovali každý den dvakrát. První dopoledne sami a pak pokaždé hrála Kateřina s někým. Od pondělí se hrála dvoudenní kvalifikace a dnes začíná první kolo rozdělené ještě do zítřejšího dne. 

Indian Wells je příjemné místo, přes den teplo, jen v noci klesá teplota hodně nízko a je zima. V loňském roce, tak onemocnělo spousty hráček. Přes den teplota kolem 25 až 30 stupňů a večer kolem 11 až 15.

Po dlouhé době jsem viděl hrát Karolínu Schmiedlovou, která dostala volnou kartu do kvalifikace a přicestovala na poslední chvíli. Herně se ji moc nedaří a vytratila se z ní herní jistota, kterou dříve oplývala. 

Trápí se Radwanska  a Garcia s raketami ...
Angieska Radwanska musí ty Srixon rakety hodně strpět. Další hráčka Caroline Garcia odešla z Babolatu k Yonexu a moc se ji taktéž nedaří. Říká se, že Babolat postihl pokles tržeb v loňském roce a nebyl schopen platit všechny hráčky a ty odešly k jiným raketám. Ale zatím se tyto hráčky trápí. Dříve to tak bylo i s Prince raketami. Hráčky s nimi skončili a pak se po čase k nim vrátily a hrály bez loga na výpletu s nimi.

Live přenos zápasů zde:




No comments: