Friday, March 24, 2017

Těžké počasí pro všechny, Miami Open - den 4

Favoritky pomalu vypadávají, ale proč ? Letos je počasí hodně střídavé s větrem a poslední tři dny narušují zápasy časté přeháňky, které jsou krátké, ale zápasy se tím natahují. Někomu pomohly oddálit pohromu, jako G.Murguruze, která včera byla zralá na 0-6 2-6, ale za stavu 0-6 2-3 ji zachránil déšť a dneska dohrávku otočila z mečbolu s Ch. McHale 0-6 7-6 6-4. V průběhu zápasu ji trenér poslal do prdele, když si ho pozvala na kurt a když mu sama řekla, ať drží hubu. 


Vítězka z Indian Wells E.Vesnina skončila hned jako předsazená ve druhém kole s A.Tomljanovič, na kurt se vracela dohrávat za stavu mečbol pro soupeřku a vypadla po setech 3-6 6-4 7-5. Vypadla taky semifinalistka K. Mladenovič s Rumunkou P.Tigu 6-7 2-6, která se nesrovnala s větrem. Číňanka S. Peng vyřadila nasazenou C.Garcia 6-4 6-0. 

Letos jsou podmínky těžké, řada hráček sem cestovala z Kalifornie v sobotu, nebo neděli a tříhodinový posun dopředu je znát i po pár dnech. K tomu se v Miami začínají hrát první kola už od 10 hodin, když k tomu připočtete rozehrávku od 9 a rozcvičení po osmé hodině, tak hráčka stává v sedm, ale prvních pár dní je to jak ve čtyři, nebo v pět ráno. 

Dneska holky Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká prohrály čtyřhru proti M.Hingis a Y.Chan 7-5 5-7 7-10. Dáváme tři dny volno a ve středu se přesouváme do Charlestonu. 

No comments: