Tuesday, March 14, 2017

Siniaková, Hradecká v semifinále v Indian Wells - den 7

Úterní zápasy se všechny srovnaly do jednoho dne. Holky Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká dnes porazily Arruabarrena, Liang 6-4 6-0 a jsou v semifinále, což jsme ani jeden z nás nevěděli, že už jsou tak daleko, protože na pavouka nekoukáme. Tak docela překvapení a teď se čeká na soupeřky, které hrají ve středu. 

Tak nakonec T.Bacsinszky byla odvařená z toho dlouhého zápasu a dnes odstoupila na konci prvního setu Karolíně Plíškové za stavu 5-1. G.Muguruza zasypala E.Svitolinu neustálým tlakem a postoupila dále. Tam se bude slušná střelnice Plíšková-Muguruza

A.Pavlyuchenkova se mi zdála už proti Báře Strýcové, že hrála dobře s neustálým tlakem. Sice občas bojuje se svou disciplínou, ale tady ji to jde. Porazila D.Cibulkovou 6-4 3-6 6-2. Číňanka S. Peng postoupila až z kvalifikace do 4.kola, kde dnes končí s Venus 6-3 1-6 3-6. Mám takový pocit, že v Miami zase Peng hraje kvalifikaci. 

Postřehy:
Každý hráč, nebo hráčka se rozcvičuje jinak na zápas. Někdo více, běhá, někdo více protahuje, někdo volí rozcvičení v posilovně, někdo je radši venku na zelené louce. Ale nakonec se skoro všichni hráči sejdou na betonovém plácku před recepcí, kde udělají finální rozcvičení s míči, zahází s medíkem, zaskáčou na švihadle. 

Kristina Mladenovič, ale má své specifikum. Než jde těsně na zápas, tak v posilovně zvedá činky. Pak ta raketa musí být hodně lehká. Poslední dobou má výsledky. Zlepšila postavu, je více atletičtější a dynamičtější. Ještě vloni touto dobou, byla taková oplácaná a pomala, nestíhala obíhat z backhandového rohu, a když ji to dal někdo okamžitě rychle přes celý kurt do forhandu, tak ani nevyběhla. Upravila stravu a více maká na kondici, postupně se zvedlo sebevědomí a dnes je z ní nepříjemná hráčka.




No comments: