Friday, March 10, 2017

Pět hráček ve 2.kole v Indian Wells - den 2

Ve čtvrtek bylo pořádné vedro a nám ještě více. Kateřina Siniaková vybojovala, přemohla německou soupeřku Mona Barthel 4-6 6-4 6-4. Byla to fuška, v prvním setu se navzájem breakovaly, ve druhém setu naopak držely své servisy a ve třetím Kateřina vedla 2-0 a vypadalo to, že je hotovo a najednou bylo 2-3 a soupeřka byla herně zpátky, když se Katce povedl ještě jeden obrat z 3-4 a závěrečné dva gamy si body uhrála trpělivě sama. 

Zkuste se někdy podívat na Barthel, která hraje chytře. Sice běhá dále za čarou, ale všude je, díky své velké postavě. Co mě se líbilo, že mixovala hru s pomalými míči, dva pomalé "uspávací", najednou rychlá bomba. Nebo krátké míče s následně dlouhým za zády soupeřky, vyšší míče a nízké. 

Další zápasy S.Peng vyřadila vítězku z minulého týdne z Acapulca, Ukrajinku L.Tsurenko 6-2 2-6 7-5. Určitě těžký zápas na první kolo, Peng hraje od začátku roku dobře a je nepříjemná, že prochází z kvalifikací. 

Holky dneska hrají jen debla Hradecká, Siniaková - proti Dobrovski, Watson. Odpoledne dáme volno. Zápasy jsou dost náročný a na slunci je přes čtyřicet stupňů. Dneska mi taky přišly balíky na hotel od Amazonu, z jedné objednávky se stalo pět balíků.:)

V pátek už nastupují do zápasu nasazené hráčky a bude pokračovat horní polovina zápasů. Trio našich hráček bude v akci Karolína a Kristýna Plíšková, Bára Strýcová. V sobotu pokračují Lucie Šafářová a Kateřina Siniaková




No comments: