Friday, January 13, 2017

Když prší trénujeme v hale - Australian Open

Páteční den byl stejný jako předešlý. Trénujeme a v případě deště, který začal po jedné hodině odpolední, jsme se přesunuli do haly.  První trénink s E.Vesninou a druhý s M.Puig. V hale byly nejdříve zmatky, kdo v ní může hrát, protože byla blokována pro rozehrávku hráčů, kteří čekali na své zápasy v kvalifikaci.  


Stejně jsme se do ní dostali a od čtyř si Katka dala hodinu seta s Puig. Nikdo neřešil, že v hale se hrát turnaj nebude. Holky se rozehrály deset minut a hrály. Hraje se všude, venku, uvnitř v hale, někteří hráči chodí záměrně do haly, aby nemuseli hrát ve vedru. Nikdo to neřeší a je dobré si na to zvykat od mala, když zaprší, tak se hraje v hale, nejde se domů. 

Kvalifikace probíhala od šesti večer a zítra se hraje poslední kolo o postup do hlavní. Zítra bude posledních dvacet čtyři hráček bojovat o dvanáct míst v hlavní soutěži.  Z posledních mladších hráček, které jsem vypsal první den kvalifikace, bude 7 pokračovat zítra. 

Některé se utkají opět spolu: Komardina-Blinkova, a dále Vikhlyantseva-Sharipova, Townsend-Brady, Liu-Sasnovich, Šrámková-Razzano, Kulichkova-Mattek Sands. 



No comments: