Saturday, January 28, 2017

Jsme v Taipei City a začínáme další turnaj v Asii

Ve čtvrtek jsme ještě odpoledne trénovali v Melbourne parku a v půlnoci jsme zvedli kotvy na Taiwan. Kateřina Siniaková se v Hongkongu rozloučil s taťkou, který pokračoval do Prahy a my jsme přeletěli do Taipei City. Celkem asi třináct hodin na cestě z Austrálie. 

Na letišti nás vyzvedli a vezli nás 50 minut na hotel, který je poblíž centra. Město cestou vypadalo dost staře a kdybych ho měl přirovnat, tak k Hongkongu. Všechno je takové opotřebované. Turnaj se hraje v hale, která je pět minut pěšky z hotelu. 

Hala je pěkně velká - podobná o2 aréně, kde jsou umístěné dva turnajové kurty. Tréninkové jsou přes ulici v patrech, takže se trénuje v prvním patře, ve čtvrté a sedmém. Povrch je Play It  na dřevěných deskách, přesně jako máme u nás na Spartě. 

Odpoledne jsme byli hodinu a půl hrát sami (pátek). Dneska Kateřina trénovala s hráčkami z turnaje. Časový posun máme mínus tři hodiny, tak na večer už jsme dost hotový. První nasazenou je Svitolina, druhou Stosur, třetí Garcia, čtvrtou Sevastova, pátou Siniaková .... volnou kartu dostala Lucie Šafářová do turnaje.

No comments: