Wednesday, July 3, 2013

Bára Krejčíková ve čtvrtfinále Wimbledonu

Boom to je výsledek hned na úvod čtyřhry juniorek ve Wimbledonu. 
Bára Krejčíková a Katka Siniaková spláchly hned v 1.kole domácí Angličanky Boultier, Wallace 6:0 6:0. Rychlá "sprcha" pro Angličanky a bylo hotovo.. postavení holek zůstává stejné. Po čtyřhře se holky vyfotily s hercem Miroslavem Donutilem, který se přišel podívat na jejich zápas. Docela koukal, že holky jdou po zápase do posilovny a svým typickým humorem se jen zeptal, jestli Berďa po zápase s Djokovičem šel taky do posilovny.
Gábina Pantůčková měla dnešní dohrávku čtyřhry s Italkou Alice Matteuci proti Pairone, Silich. Zápas byl včera přerušen pro tmu za stavu 2:2 ve třetím setu. Matteuci se domáhala u rozhodčího, aby nechal pustit světla, aniž by si všimla jestli nějaký světla jsou okolo kurtů. Dnešní dohrávka dopadla 3:6.
Ale zpět k dnešním (středečním) dvouhrám a boje o čtvrtfinále. Bára Krejčíková vybojovala zápas s Turkyní Ipek Soylu 1:6 6:3 6:3. Na kurtě číslo sedm prohrávala už ve druhém setu 0:2, ale ještě to vybojovala zpátky.
Katka Siniaková na kurtě pět bojovala s Američankou Louis Chirico. V prvním setu otočila z 2:4 0:40 na 6:4 a 2:0, ale v dnešním dni Katce tolik servis "nepsal" a soupeřka se dostala ve zbylých setech do vedení 5:7 3:5 --> 4:6. Škoda, dneska chyběl potřebný klid v zápase.
Úterní zápasy (2.kolo) přinesly postup Báře Krejčíkové, která přehrála Japonku Kyoka Okamura (Jap) 6:3 6:2. Bára nestihla rychlý nástup soupeřky v prvním setu a hned prohrávala 0:3. Katka Siniaková nedala šanci Janě Fett (Cro) 6:3 6:1, ale ani se moc nedostala do tempa, což je někdy nevýhoda i když vyhrajete. 
Gábina Pantůčková hrála proti Brazilce Haddad Maia, sice podlehla 2:6 4:6, škoda druhého setu, kdy se dalo hrát a dostat do vedení. Pro zajímavost Haddad Maia šla hned po zápase rovnou na 20 minut trénovat nízké backhandy a pohyb po trávě.

No comments: