Tuesday, July 23, 2013

Rutarová-Pantůčková zaskočily domácí Švýcarky

Dneska na centrálním dvorci se povedla čtyřhra Gábině Pantůčkové a Evě Rutarové, když zaskočily nasazené a favorizované Švýcarky Belinda Benčič a Karin Kennel 6:3 7:5. Pěkný výsledek pro holky...! Ale zpátky k ránu. 
Dnešek byl i  tak trochu smolným dnem. Já s holkami strávil půl dne v Davosu, kam jsme vyrazili po půl osmé a cesta trvala necelých dvacet minut. Po rozehrávce nastoupila k prvnímu zápasu Kateřina Siniaková a zvítězila nad Litevkou Cepelyte 6:4 6:4. Hned po ní nastoupila Bára Krejčíková proti Ukrajince Strakhova, nezačala špatně, ale musela dohánět manko 1:3 v prvním setu.
Mezitím se hrály zápasy v Klosters, kde byl Bob Machovský. Na centru hrála Evča Rutarová s Belindou Benčič, sice podlehla vítězce z Roland Garros a Wimbledonu 3:6 3:6, ale výsledek mi nepřijde vůbec špatný pro Evču. Bohužel se, ale zranil Robin Staněk, který si v prvním setu proti Italovi Baldi  natáhl třísla a ve druhém setu, už jen dohrával. Velká škoda, Robin mi přišel ve formě po turnaji v Popradu. Následně museli Robin s Pavlem Štaubertem odstoupit ze čtyřhry a na večer odjeli domů do Prahy. 
Ve tři odpoledne nastoupily do čtyřhry Bára s Katkou proti Slovenkám Jablonovská, Šrámková a zvítězily 6:2 6:2. Každý den na večer se přežene bouřka, která pročistí vzduch, jinak přes den je "pařák", kolem 28 stupňů.  
Zítra jsou už všechny zápasy srovnány do 3.kola a máme štěstí, všechno hrajeme v Klosters.


No comments: