Monday, July 22, 2013

Do 2.kola Rutarová, Pantůčková a Staněk v Klosters "18"

Dnešní den začal hodně časně. První zápasy začínaly už od devíti hodin ráno a děvčata hrály ve dvacet kilometrů vzdáleném Davosu, který je i o trochu výš (1450 m.n.m). K tomu Katka Siniaková a Bára Krejčíková nemají dnes žádný zápas, protože se na ně hrají předkola. 
V 7:20 se už děvčata rozcvičují a od 7:45 mají první trénink Katka s Bárou. Po nich jde hrát Pavel Štaubert s Robinem Staňkem. Na snídani míříme lehce před devátou po trénincích. Další děvčata Eva Rutarová a Gábina Pantůčková zamířily s Bobem Machovským do Davosu, kde mají zápasy. Dnes je příjemně kolem 28 stupňů a na obloze ani mráček. 
V jedenáct nastupuje Pavel Štaubert proti Izraelci O. Ram-Harel, ale dnes mu to nesedlo a podléhá soupeři 1:6 1:6. Nevycházel mu backhand a soupeř se líp popral s rychlými míči. Na centru odpoledne hraje Robin Staněk a poráží domácího Švýcara M. Huesler 6:3 6:3 a zítra změří síly s prvním nasazeným Italem F.Baldi.
S Katkou a Bárou odjíždíme trénovat do jiného klubu, kde jsou kurty úplně měkké, ale není žádný výběr pokud chceme trénovat. Mezitím v Davosu vyhrává Eva Rutarová s Lotyškou L. Strike 6:3 5:7 6:2, sice ve druhém setu vedla 5:2, ale dokázala se zkoncentrovat na třetí set, který zvládla. Včera měla Eva narozeniny. Gábina Pantůčková přehrála Slovenku Jablonovskou 6:1 6:4. Na večer ještě Eva a Gábina vyhrály debla.
Zítra se to prostřídá. Katka a Bára hrají v Davosu a ostatní zůstávají s Bobem Machovským v Klosters.

No comments: