Thursday, September 15, 2016

Siniaková-Krunič v semifinále v Tokiu

Včera jsme skončili v půl desáté večer jako jedni z posledních v klubu. Dneska po jedenácté hodině jsme sledovali zápase budoucích soupeřek Kateřiny Siniakové. Celkem hladce zvítězila Američanka A.Riske nad Běloruskou A. Sasnovich 6-3 6-1. Sasnovich když přišla na to co hrát na Riske, tak to vydržela pouze první game druhého setu a pak od toho ustoupila a hrála pouze přestřelovanou s Američankou, které tohle tempo vyhovovalo. Po zápase mi její trenér říkal, že "dneska ji nešla karta", ale taky, že nebyl její charakter správně připravený.

Pomalu sem začínají najíždět hráčky na druhý týden, kdy tady bude pokračovat další turnaj, tentokrát vyšší kategorie Premier. Benčič, Petkovič, Suarez-Navarro, Wang, Svitolina se začínají aklimatizovat v Tokiu a přicházejí postupně do klubu trénovat. Letadla z Evropy většinou přistávají dopoledne v Tokiu a na večer si chodí hráčky  zahrát. (je taková obrana, aby člověk neusnul moc brzy při přechodu z evropského času) . 

Odpoledne nastoupily do čtyřhry Siniaková a Krunič proti O.Savchuk, ARodianová. První set nic moc, bez pohybu u sítě, ale pak to holky otočily z 2-6 6-1 10-4. 

Zítra čtvrtfinále začíná od 11 hodin. 

No comments: