Monday, September 19, 2016

Kateřina Siniaková finalistkou v Tokiu - WTA Japan Women´s Open

Photo by Jet Tanaka

Byl to kousek od vítězství, ale je potřeba se na tyto vítězství připravit. Kateřina Siniaková si letos zahrála druhé finále na okruhu WTA. Zápas se protahoval kvůli dešti a ranní rozehrávku jsme měli v hale. Hlavní supervisor nechal nakonec zápas nastoupit na malý centr kurt.
Photo by Jet Tanaka

Finále Kateřina Siniaková - Christina McHale. Američanka odehrála všechny zápasy cestou do finále ve třech setech z toho první dvě kola zvládla vyhrát 7-6 ve třetím setu. 6-3 3-2 pro Katku a přerušovalo se na půl hodiny pro déšť, pak se povedl McHale obrat na 4-6 a vedení 1-4 ve třetím setu. Když už to vypadalo beznadějně, tak přišel povel hrát na totální riziko. Skoro to vyšlo. Kateřina stáhla na 4-5, ale v obratu ji i trochu tak zbrzdila rozhodčí, která dělala korekce v prospěch McHale, a dále už to nešlo 4-6. 
Photo by Jet Tanaka

Hráčka musí být připravená vyhrávat taková to vítězství a to znamená, projít si tady těmi porážkami a být zkušenější pro příště. V pondělí ráno se přesouváme do čínského Guangzhou. Společně s námi poletí i Christina, která sehnala letenku na poslední chvíli. Let trvá čtyři hodiny a odpoledne budeme tam. Od pěti máme trénink a v úterý se už hraje. 

Skvělý fotky pro nás udělal náš japonský fotograf Jet Tanaka.! Emoce patří k vítězstvím, ale k porážkám. 

No comments: