Tuesday, September 22, 2015

Kateřina Siniaková ve 2.kole Korean Open Tennis -WTA

Úterní den byl pro nás brzký už od rána. Katka Siniaková začínala hrát hned jako první zápas od jedenácti hodin a v sedm už jsme vstávali, abychom stihli na devátou autobus do klubu a připravit se na zápas včetně rozehrávky. Katka zápas zvládla proti Američance I.Falconi 6-3 2-6 6-0 a je ve druhém kole. Aktivnější nástup soupeřky do druhého setu nezachytila, ale ve třetím jí přejela během patnácti minut bez ztráty gamu.
Na centrálním dvorci hrála odpoledne třetí nasazená Sloane Stephens (USA), která si "pohlídala" zápas proti domácí Korejce Han. Krásně bylo vidět, jak se snaží nedělat chyby a tím donutit Han zmatkovat a uspěchat hru do zbytečných rizik, kde samozřejmě Han kazila. Nakonec si Stephens výměnu připravila a nečekaně poslední úder zrychlila s čímž soupeřka nepočítala. Stephens nehrála zbytečné riziko, jen to co potřebovala 6-1 6-1.
Končí šestá nasazená Rumunka A.Dulgheru, která se nechala přehrát Běloruskou kvalifikantkou Alexandrou Sasnovich 6-3 6-2. Ta to přitom brala jako motivaci, vrátit porážku Rumunce. Japonská veteránka Kimiko Date-Krumm vrátila porážku z minulého týdně Tomljanovič 6-1 6-2. Zítra se představí Katka s Kimoko ve čtyřhře v pozdním odpoledním čase. 
Varvara Lepchenko (USA) vyhrála nad Badosa-Gibert (ESP) 6-2 6-3. Přesně platí to samé jako u Stephens. Lepchenko hrála procentuálně, aby neděla chyby, samozřejmě s tlakem. Mladičká Španělka víc riskovala a tím i kazila.

No comments: