Tuesday, June 7, 2016

Ricoh Open - Hertogenbosch WTA - den 1

Neděle pondělí trénujeme dvakrát na trávě. V neděli jsme se dostali na hodinu na zápasový kurt, což bylo příjemné, ale jako vždy rozdílné. Ty zápasový jsou více rychlejší a míče rychleji sjíždějí dolů. Počasí je hodně příjemné kolem osmadvaceti stupňů, jen ranní rosa nechává trávu mokřejší a trénink od jedenácté se hraje s větší opatrností. 

Na tréninky Katka vystřídala hráčky Voegele, Ozaki, Van Uytvanck, Kozlovou a Brengle. Současně s WTA turnajem probíhá taky ATP turnaj. Tréninkové kurty jsou rozdělené dva a dva, takže vedle nás hrají chlapi. My jsme snad ještě neviděli vedle nás hrát singlisty, jen  samí deblisté, už třetí den.

Jak dopadl Nishioka po sobotním brutálním běhu?. V neděli jsme ho vůbec neviděli v areálu a včera hrál zápas, který prohrál ve třech setech. Ale jeho hra určitě není dělaná na trávu. Další výsledky z turnaje. Velké překvapení je prohra Bouchard s Mertens 2-0 0-6. Vandeweghe si zastřílela s Indy De Vrome 6-2 6-4, hra na jeden úder, ani se nedalo více čekat od obou hráček. Denisa Allertová nestačila na Ruskou kvalifikantku Vikhlyantseva 2-6 1-6, ale Denisa se bude pomalu rozjíždět po těch zdravotních peripetiích co měla od dubna. 

Kateřina Siniaková svou soupeřku zná, ještě jsme se předevčírem koukali na nějaký její zápas. V neděli se spolu střetli před hotelem a Jankovič byla překvapená, že mají jet spolu v jednom autě z hotelu do klubu. :-) 




No comments: