Thursday, August 9, 2018

Oba týmy budou hrát o medaile na MS "14" v Prostějově

Oba týmy chlapců a dívek postupují do semifinále MS družstev. U kluků se jedná o jasnou senzaci, když v dnešním čtvrtfinále vyřadili favority a první nasazené Francouze 2-1 a zítra se utkají s Peru o finále. 

Nám se podařilo vyřadit v závěrečné čtyřhře Belgii 2-1 na zápasy, když Linda, Linda deklasovaly S.Coustoulas, H.Vandewinkel 6-2 6-1. Rychlá a nekompromisní hra u sítě, nedala soupeřkám šanci. Ve dvouhrách přidala první bod Linda Fruhvirtová nad H.Vandewinkel 6-2 6-1, Belgičanka hrála s horším bekhendem. Ve druhém zápase Linda Nosková už vedla nad S.Costoulas 6-3 4-2, ale rozhození ze sběračů a vypadnutí z rytmu, nechala Costoulas vrátit se do hry. T hraje s horším forhandem, který ji pod tlakem letí pomalu a krátce. Nicméně do půlky zápasů, už zase Linda byla herně lepší, než předchozí dny.

Večer byla povinná párty na Plumlovské přehradě zakončená ohňostrojem. Od ITF byla povinná, dokonce pro kanadský tým si dojeli organizátoři na hotel. Podmínky musejí být stejné, když jsem se snažil o dřívější odjezd na hotel.  

Zajímavý projekt přinesla CEO Karen Colladio z Guatemaly, která založila ubytování pro tenisty. Můžete se podívat na stránky www.tennishousing.com 
V projektu se píše, že můžete najít ubytování při turnajích zdarma v rodinách (housing), ale je potřeba, tuto službu zase nabídnout zpátky dalším členům u vás doma. Myšlenka to určitě není špatná.  

No comments: