Tuesday, August 7, 2018

MS "14" - o vítězi skupiny rozhodne poslední zápas

Máme za sebou první dva zápasy ve skupině a zítra se bude rozhodovat, jestli půjdeme dále z prvního, nebo druhého místa. Kromě dívek, zde bojují i kluci, od kterých se moc nečekalo, ale senzačně si vedou i bez opory prvního hráče Mathew Donalda, který se zranil těsně před šampionátem. Senzačně kluci zatím porazili vicemistry Španěly 2-1 a dnes Japonce taktéž 2-1. Zítra o vítěze skupiny si to rozdají s Paraguay. 

Dívky zatím musely oba zápasy rozhodovat ve čtyřhře, jak s Bulharskem 2-1, tak s Marokem 2-1.  Jediný africký celek Maroko, nás docela trápil, vůbec nehrály špatně a hráčkám to neuvěřitelně létalo rychle z ruky.  V posledním zápase skupiny nás čeká Japonsko.

V dalších skupinách se hraje podle předpokladu - Skupina B, dominují Ukrajina a Taiwan, skupina C Rusko a Begie, skupina D USA a Turecko.


Poslední dva roky se změnil formát šampionátu, kdy postupují první dva celky ze skupiny do čtvrtfinále.  

Na večer jsme zašli na setkání kapitánu. Zajímavá debata byla s Hayato kapitánem Japonska, který každý ráno v sedm, vybíhá s týmem na ranní běh. Večerku nekontroluje, ale každé ráno měří hráčům teplotu a podle toho nechá své hráče hrát. :) 

                     

No comments: