Monday, August 6, 2018

Český tým "14" dorazil na MS družstev

V pátek v podvečer jsme dorazili do Prostějova na Mistrovství světa družstev "14". Nominace zůstala stejná po vítězství v evropské kvalifikaci a zisku zlatých medailí.  Linda Nosková, Linda Fruhvirtová, Agáta Černá. 

V sobotu jsme zatrénovali dvakrát a to samé jsme absolvovali v neděli s tím rozdílem, že náše časy tréninků už určila ITF. Dopoledne více tréninky na údery a nahrávky, odpoledne si holky zahrály body mezi sebou. 

Počasí je takové, jaké je a budeme muset rozprostřít síly do šesti hrací dnů. Já tu byl naposledy v roli kapitána před sedmi lety s ročníkem 97´, kdy jsme skončili na 11. místě, dále v roce 2009, kdy jsme vybojovali stříbrné medaile a s Kateřinou Siniakovou v roce 2010, kdy jsme skončili na 5.místě. 

V neděli odpoledni se kapitáni účastní dvou schůzek, jedna je kvůli nasazení týmů, kde se diskutuje, jestli jsou nasazené týmy fairově rozděleny, druhá schůzka už je ohledně programu a pravidel turnaje. Od 19 hodin se losuje Mistrovství světa družstev do 14 let! Letos se hraje po dvacáté v Prostějově!



    


No comments: