Friday, November 7, 2014

Siniaková-Voráčová ve finále v WTA Limoges

Úterní první kolo dopadlo pro Katku smolně. Podlehla ze tří mečbolů Švýcarce Voegele 6:7 ve třetím setu. Jeden z mečbolů se dal proměnit, když Kateřina měla na raketě směrem dopředu backhandový prohoz, leč skončil v síti.
Z těch další dvou, jeden Voegele dobře zaservírovala a ten třetí v tierbreaku Katce se nepovedl první servis a hned se dostala pod tlak Voegele, která si šla víc útočněji pro body. "Možná" Katka prováhala svoji backhandovou lajnu s  kterou jí tam v tiebreaku Voegele třikrát přehrála, ale vývoj zápasu byl hodně těžký zvláště po minulém týdnu. 
Letos už Katka měla takové další dva zápasy, kde podlehla 6:7 ve třetím setu. Tohle hodně bolí, když máte takový zápas, který nevyhrajete. Tady v Limoges jsem věřil, že se to prolomí. Z těch další dvou byly v Linci s Klárou Koukalovou a ve Stanfordu s Carol Zhao.
Turnaj se hraje pouze na jednom centrkurtu v basketbalové hale, proto i do čtyřhry šlo pouze osm dvojic. Na tréninky se jezdí na dva kurty do vedlejšího města, kde je kolem 10 stupňů. Turnaj se hraje s dotací 125 000´ pod WTA 125K series. 
Ve čtyřhře jsou holky už ve finále. Katka hraje s Renatou Voráčovou. Dnes o postup do finále porazily Klepac, Jans-Ignacik 6:7 6:4 12:10. Soupeřky hrály dobře na síti a v kritických situacích šly vždy do přeběhu na síti. Nakonec bylo výhodnější jít spíše do nástřelu. Zítrá máme pouze trénink a finále se bude hrát až v neděli.

No comments: