Saturday, November 8, 2014

Finále Smitková-Mladenovic v Limoges

Renata Voráčová a Kateřina Siniaková trénují na nedělní finále čtyřhry. Tam se proti nim probojovala Mladenovic a Babos. V sobotu hrajeme jednou a odpoledne jsme zašli do města, podívat se do centra. Na večer už jsem seděli na tribuně a sledovali obě semifinále. V plné hale byla skvělá atmosféra a mezi Francouzkami se hrál výborný zápas.
Mladenovic-Dodin 7:5 2:6 6:3
Zápas kdo z koho. Obě hráčky měly za cíl být první kdo "tlačí" a útočí, protože když to neudělala jedna, tak toho využila ta druhá. Dodin, ale stály dva vyhozené returny z druhého servis první set, když vedla 5:4. Ve druhém se jí povedl break na 3:2 a následně Mladenovič celý set vytřílela. Ve třetím setu nakonec našla zbraň v kraťasu proti Dodin a tím jí narušila její hru neustálým běháním dopředu.
Jelikož je Mladenovič i výborná deblistka, tak jí pak zahrávala volej do volného prostoru. Mladenovič pak využívala hodně servisu z rotací ven z kurtu, aby dostávala na returnu Dodin do pohybu a neměla return jen na rakětě. Tohle hodně fungovalo.
Smitková-Schiavone 6:3 6:2
Bravo Tereze! Nenechala se "rozdrbat" hrou Italky. Pořád si připravovala útok a neustále se valil tlak na Schiavone. Terka výborně začala a hned vedla 3:0. Pak na Boba Machovského něco Schiavone gestikulovala typu, asi čím jí krmíš. Bylo to legrační protože byla hodně pod tlakem. Pak si neustále stěžovala u rozhodčího, čímž chtěla rozhodit Terezu. Schiavone  svým čopem a dlouhým spinem z forhandu tentokrát nenašla proti zbraň. 
Zítřejší finále dvouhry začíná od 15:30, čtyřhře následuje hned poté.

No comments: