Monday, November 3, 2014

Přesun do Limoges - WTA 125k Series

Dneska jsme se pobavili hned ráno u snídaně. Katka přišla po včerejším vítězství s mobilem v ruce a s úsměvem říká, " podívejte John Holcomb je tu se mnou". :). V novinových článcích se objevil můj pseudonym :). Po snídani jsme vyrazili na čtyřhodinový přesun do Limoges. Poslední dvě hodiny jsme jeli přes francouzský venkov a cesta v dešti se strašně táhla. Máme výhodu, že jsme tady sparťanským autem a nemusíme se vázat na někoho dalšího. Cestou si Katka prohlédla statistiku, kterou jsem stihl "čmárat" při jejích zápasech. 
V Nantes Kateřina porazila hráčky s kterými měla negativní bilanci Heese, Hogenkamp, Schmiedlová, nepříjemnou Barbieri a Jabeur. Velká gratulace patří také dalším lidem, Láďovi Volejníkovi, který s Katkou maká v Hradci, důležitě celé rodině Katky, která jí podporuje a otci Dmitrimu, bez kterého by nebyla tam, kde je. Petrovi Pechovi, který dělá kondici s Katkou a nově také Heleně Sukové s kterou si vyměnujeme postřehy z průběhu turnajů. Já jsem si mohl tentokrát vychutnat gratulaci na místě a poděkování z mikrofónu od Katky, že to s ní vydržím :).
Jsme na místě v Limoges na turnaji nejnižší kategorie WTA 125 000 Series. Bude se hrát pouze na jednom centrkurtu v basketbalové hale. Na tréninky musíme do vedlejšího města. Počasí i když jsme více na jihu od Nantesv vnitrozemí je chladnější a déšť neustává celý den.

Zítra začináme okolo 2pm! 

No comments: