Thursday, March 15, 2012

Kateřina Siniaková si zahraje finále zítra!

Turnaj pomalu končí a musí se vyrovnat hotel za náš dřívější příjezd do Potchefstroomu, ale také za dny, kdy hráči skončili v hlavní soutěži. Co jim, ale na recepci moc nejde je pochopit, aby rozdělili faktury na každé jméno zvlášť J. Takhle jsem strávil na recepci v úterý do půlnoci a dnes od 6 ráno a jsem nestihl snídani, protože na kurty shuttle odjížděl v 7,30.

Dnešní program narušil déšť. Ranní rozehrávka nebyla špatná, hráli jsme od 8 ráno, ale start do zápasu nevyšel dobře. Švýcarka Bianco nezkazila míč a šla hned do vedení 0:3 a 1:4. Hrála líp než včera, ale naštěstí má vždycky lepší začátky zápasů, ale ne vždycky vydrží takhle hrát po celý zápas Najednou to šlo i bez chyb a set byl nahoru 7:5 a 4:1 a v tu chvíli začalo pršet na celý den. Večerní dohrávku pod umělým osvětlením zvládla bez větších nervů a po setu 6:2 je Katka ve finále! Doma se pod umělá světla vůbec nedostaneme. Je to nezvyk, často míč na krajích kurtů není vidět, ale Katka to zvládla skvěle!

Během dopolední přestávky kvůli dešti jsme udělali kondici. Pavel, Dominika a Nastiya si mákli 1,5 hodiny odrazy, schody a výpady, plus výklus na travnatém oválu. Odpoledne odjeli na hotel, kde odpočívali. Po večeři si zašli na zmrzlinu a chvíli si zahráli karty.

Zítra od 9 hodin finále dvouhry Siniaková- Soylu a semifinále čtyřhry Katka s Kristýnou. Věřím v obě vítězství! A pak rovnou na letiště, kde nám to letí ve 23:59 do Amsterdamu.

No comments: