Thursday, March 1, 2012

Druhý den v Potchefstroomu


Po včerejší cestě se vstávalo velmi ztuha. Na noc si děvčata dala sushi a steak, jediný Pavel dal přednost těstovinám a po Nastiyě ještě dojedl řízek. K snídani byli k dispozici šunka, sýr a toast chleba.
Odjezd na trénink byl přesně v 8:30, kdy nás na hotelu vyzvedl Johan, jeden z turnajových řidičů. Dopolední trénink od 9-11 jsme absolvovali na 3 kurtech. Děvčata hrála mezi sebou a Pavel opět trénoval s Belgičany. Turnaj se pomalu připravuje! Přenášejí se tribuny, uklízejí, okolo kurtu nám běhá místní správce, který odhání listí a špínu mimo areál fukarem a s nádechem benzínu z fukaru nám znepříjemňuje celý trénink

Další trénink hrajeme od 12-13,30. Holky si zahrály první body venku s Izraelkami, kde se vystřídala každá s každou. Na turnajích je dobré trénovat s někým cizím, popřípadě si torchu omrknout soupeřky:), mezi sebou mohou hrát holky doma na Spartě. Pavel si zahrál body s Geensem a byl spokojený, že mu to jde
Poslední fáze tréninku byla zpestřeným výklusem na atletickém stadiónu pod zavlažováním, kde se všichni zchladili, aby ne, teplota je tu fantastická okolo 30 stupňů a ten kdo se nemazal proti sluníčku, večer velmi trpí :). Jedná informace pro zajímavost. Dopoledne na stadionu trénoval světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný. V jeho oštěpařské skupině nechyběla ani Barbora Špotáková!
Po odvozu na hotel jsme zamířili na oběd, po kterém všichni " polomrtvý"a odpočívají na pokojích. Umění, ale je i odpočívat a nabírat síly. Pokračování o víkendu :)

No comments: