Sunday, March 4, 2012

Je vylosováno ...ITF 2

Tréninky skončili a jde se do prvního turnaje. Ještě obratem, co se přihodilo za uplynulé dny. Ostré sluníčko vyřadilo Pavla Štauberta na jeden den z tréninků. Pavel dorazil do Afriky bez čepice a první den podcenil sluníčko,na což doplatil spáleninami obličeje. V sobotu ráno mu otekl celý obličej a spodní víčka, že skoro ani nemohl otevřít oči. Zůstal tak na pokoji a "ledoval".
Rychlé míče značky Dunlop plus nadmořská výška dělali své a nedovolovali kontrolovat míče na jistotu. Většina hráčů dorazila v pátek, my jsme měli za sebou už dva dny ostrého trénování. Kvalifikace se rozehrála v sobotu a skončila v neděli. Dostatek kurtů na trénování nebyl problém, jen kvalita ohraných míčů byla horší. Určitě bychom měli cítit výhodu, že jsem přiletěli mezi prvními.
V neděli ve 20:30 se na hotelu objevil vylosovaný pavouk a začalo shánění informací o soupeřích. Bylo i poznat, komu se los líbil a kdo byl "malinko" zaskočený. Nasazená Dominika Paterová tušila, že bude hrát s Američankou a samozřejmě to přišlo. Druhá nasazená Kateřina Siniaková dostala vysokou Švédku, Kristýna Roučková si vylosovala nasazenou Turkyni Ipek Soylu a Nastiya Komardina, která je zklamaná, že se svým žebříčkem 141. ITF nepatří mezi nasazené, si vylosovala nasazenou Američanku. Pavel Štaubert dostal také Američana. Na tyto hráče se těžko shánějí informace vzhledem k tomu, že se v Evropě moc neobjevují.. Zítra začíná Pavel jako první od 9hod!

No comments: