Saturday, April 1, 2017

V Charlestonu se hraje kvalifikace WTA

Sobotní den mnohem lepším dnem, než včera. Krásné počasí a bez větru, škoda jen že nám odchodila trénink Gavrilova, ale o tom až třeba po turnaji. Odpolední sparing s Linette byl lepší a nám zbylo ještě patnáct minut na běhání po kurtě. Zároveň se rozehrála kvalifikace kam se dostalo i pár deblistek, protože kvalda nebyla naplněná. Tak byla šance i hráčky kolem 250.místa se sem dostat. Spousty hráček po čtyřech týdnech IW a Miami to zabalilo a vrátilo se zpátky do Evropy. 

Kvalifikace
Přišel jsem na závěrečný tiebreak Jesiky Malečkové, která odvrátila dva mečboly v něm a postoupila do druhého kola kvalifikace. Dnes vyřadila pro mě nebezpečnou C. Burger 7-6 ve třetím setu. Chvíli jsme koukali na Fionu Ferro, která porazila Gonzales taktéž 7-6 ve třetím setu. Ferro, když utočila, tak prohrávala a když to začala jen nahazovat, tak tím otočila zápas. Ještě mladá Američanka Kenin porazila Townsend, pro mě nepochopitelně. Townsend hrála jen křížem a pořád se ve výměně snažila hrát větší a větší úhel, který pak zkazila. Vůbec nešla úderem po lajně.

Top hráčky koukají na sebe
V players lounge taky běžela televize, kde se koukalo na ženské finále z Miami. Člověk by si říkal, že to hráčky nezajímá,  že toho mají dost. V přízemí dole koukala Vesnina s dalšími hráčkami a nahoře Petkovič s Jankovič. Odpoledne dorazili John McEnroe, James Blake, Andy Roddick a Mark Philippoussis, aby večer sehráli exhibici. Zítra pokračuje poslední kolo kvalifikace. 

No comments: