Wednesday, April 19, 2017

V Bogotě to šlo nejlépe Schiavone

V Bogotě to nejlépe zvládla F. Schiavone ve svých šestatřiceti letech. Přeci jenom ji to vyhovovalo hrát spinama nejlépe a turnaj si docela užívala. Do semifinále turnaje se probojovaly pouze tento typ hráček. Na jedné straně Španělky L. Arruabarrena a S. Sorribes Tormo a na druhé straně F. Schiavone a J.Larsson. Ta nakonec z nich hrála nejrychleji, ale doplatila na to v semifinále, kdy se vykazila. 

Tenis v televizi vypadá úplně jinak. Bohužel zadní pohled kamery vůbec nedává představu o rychlosti míče a skoro vždy to vypadá dobře. Ale když sedíte z boku, tak je vidět, kdo hraje rychleji. Takhle tenis z Bogoty vypadal, jak hráčky do toho chodí a mají rychlost, přitom se snažily to jen nahazovat, nebo brzdit údery.

V Bogotě není teplo, jak jsme si představovali. Bylo kolem 17 stupňů. Skoro pravidelně jednou za den pršelo, turnaj nemá umělé osvětlení a proto se začínalo i některý den od deseti hodin.

My jsme v sobotu brzy ráno odletěli přes Atlantu do Tampy, kde se Kateřina Siniaková připojila k České Sportovní a pokračovala na sraz Fed Cup. Já jsem v neděli odletěl domů do Prahy. 

No comments: