Thursday, April 6, 2017

Siniaková, Hradecká pokračují do 2.kola Charleston WTA

Středa patřila dalším zápasům a na večer dorazila pořádná bouřka s výstrahou možnosti tornáda v Jižní Karolíně. Kateřina Siniaková se dala do pořádku a nastoupila s Lucii Hradeckou do čtyřhry proti Krunič, Kovinič 6-4 7-5. Holky původně měly hrát proti Petkovič, Jankovič, ale Petko se zranila dopoledne ve dvouhře a zápas v závěru odchodila a ze čtyřhry se vytáhla.

Rozcvičení Venus Williams bylo zvláštní a pravděpodobně nečekala, že zápas bude tak vyrovnaný, který nakonec prohrála s Němkou L.Siegemund 6-4 6-7 7-5. Protahování s expanderem jen na židli, jsem viděl pouze jen u Venus dnes. 

Ekaterina Vesnina vítězka z Indian Wells vypadla podruhé v prvním kole. Zápas se hrál až na kurtě číslo tři, což mě zaskočilo, že Vesninu jako loňskou finalistku nedali na větší kurt. Podlehla mladičké Fanny Stollar  (98´) 6-7 6-7. Stollar si pamatuji od jejich 12 let, dříve uřvaná a uplakaná, dnes až moc sebejistá a drzá na kurtě. Nicméně ji to slušně letí z obou stran a rychle servíruje, často returnuje do lajny. 

Pěkné příběhy
V kvalifikaci vypadla ve druhém kole. Do hlavní soutěže se dostala jako Lucky Looser a zítra hraje ve třetím kole. Tunisanka Ons Jebaur to pěkně využívá. Deblistka A. Rodianová se zapsala do kvalifikace, protože byla volná. Tak to někdy deblistky dělají. Postoupila do hlavní, kde dnes vyřadila S. Errani 6-2 6-2 a je taktéž ve třetím kole. 

Večer měla nastoupit na centr kurt C. Wozniacki s Němkou A. Beck, když se po sedmé večer rozehrály a měly začít zápas, tak supervisor je stáhl z kurtu, protože se blížily bouřky a na centru nemají hromosvody. Ve státě Jižní Karolína je výstraha tornáda a dnes zrušili lety do Atlanty a hráčky nemohly odletět do Bogoty. 

No comments: