Wednesday, April 27, 2016

7 Češek ve 2.kole - J&T Bank Prague Open

Sedm hráček se dnes představí ve druhém kole turnaje. Škoda, že se potkají ve dvou zápasech mezi sebou. Hradecká-Šafářová a Karolína Plíšková-Siniaková. Další zápas bude česko-slovenský duel Strýcová-Čepelová a dále Vondroušová-Stosur, Krejčíková-Puig

Další zápasy - Konjuh-Hsieh. Konjuh zvládla o kolo dříve duel se stejně starou Ostapenko s kterou se zná od "mala". Včera mi říkala  Ostapenko, že už zase nebude trénovat s Cherkasovem. Rozhodnutí po jednom turnaji. Bude ji pomáhat na turnajích Věra Duchevina. Hsieh vyřadila v prvním kole Kristýnu Plíškovou. 

Giorgi-Razzano. Razzano má už čtyři vyhrané zápasy z kvalifikace. Giorgi oplatila porážku z loňska Wickmayer. Brengle-Kuznetsova. Vloni Světlana vypadla v prvním kole, včera tři sety se Sasnovich. Jestli ji "ujede" začátek, tak pojede dříve do Madridu se připravovat na turnaj Premier Mandatory, hádám. 

Včerejší výhry jsou cenné pro naše hráčky. Markéta Vondroušová využila volnou kartu a poslala domů Francouzskou střelkyni Ocean Dodin poměrně hladce 6-3 6-2. Barbora Krejčíková zase úspěšně využila postup z kvalifikace jako Lucky losser a hned získala skalp Dominiky Cibulkové 6-2 6-2.  Holkám velká gratulace!

Turnaji vládnou těžké podmínky., ale zažil jsem na začátku roku turnaj v Hobartu a kromě zimy tam fouká ještě silný vítr od oceánu. Tohle nic není. 

No comments: