Friday, August 2, 2013

Finále kvalifikace Cze-Svk 0:2

Postup zajištěn z druhého místa  kvalifikace Summer Cupu "16". Dneska jsme na Slovenky neměli. Po dvouhrách bylo 0:2. Sice Slovenky byly uvařené ze včerejšího zápasu se Srbkami, ale nakonec únavu překonaly. Zítra brzy ráno odjíždíme do Švýcarska na finálovou část European Summer Cups , Helvetie Cup do 16 let.
Finále kvalifikace Cze-Svk 0:2
Do dvouher nastoupila Miriam Kolodziejová  proti Katarině Strešňakové. Musím říct, že Miri nehrála vůbec špatně, měla tlak a rozhazovala údery do stran, tím držela Katarinu  pod tlakem. Mě se to líbilo, ale jen to trvalo do stavu 6:3 3:3 a pak fyzicky odpadla. 
Strešňáková postupně přidávala na rychlosti a začala se posouvat do kurtu a tím přidávala na tempu, které bylo rychlejší a rychlejší. Ve druhém setu už dokázala ze sebe dostat včerejší únavu a ve třetím už Miri metla. Škoda, Miri předváděla set a půl výborný tenis. Výsledek 6:3 3:6 0:6. 
V souboji prvních hráček Simona Heinová - Kristína Schmiedlová se hrálo rychle, Schmiedlová výborně vyťukávala hru Simony zpátky. Ve druhém setu Simona vedla o game a hrou hodně tlačila, ale v závěru se projevila zkušenost Kristiny. Výsledek 2:6 4:6. Do čtyřhry už Slovenský tým nenastoupil, jelikož spěchal domů do Bratislavy a na přes do Švýcarska. 
Odpoledne jsem přes hodinu zatrénoval s Petrou Melounovou. Projeli jsme všechny údery v pohybu včetně několika variant se změnou rytmu. Liftovaný volej a backhand slice. Miri pak věnovala půl hodiny servisu a na večer nadhozu a se Simonou jsme servírovali hodinu po osmé večer. Pořád je na čem pracovat.
Teď už jen zabalit a ráno odjezd.   

No comments: