Friday, June 14, 2013

Sparta "stoupá"

Je pátek a máme za sebou čtyři dny tvrdé a obětavé práce od rána do večera. Za další dva dny jsme se pohnuli neskutečně dopředu. Mám radost, kromě lidí z firmy od pana Děkanovského, pracujeme my členové, nebo lidí z kanceláří. Dneska a včera se přidali trenéři, kteří po práci přicházejí taktéž pomoci. 
Děvčata udělaly velký kus práce. Vysušily veškeré spodní místnosti, vymyly je Savem a dezinfekčními prostředky a připravily je k sušení. Skvěla práce!!! Dnes večer už běží v každé místnosti větráky a vysušují zdi. Přes den dále děvčata umyly veškeré věci, které "přežily" povodeň, - posilovací stroje, lavice, tribuny a další. Neznám všechno, ale bylo toho dost. 
My jsme makali vzadu na kurtech a odváželi bahno a škváru z kurtu a za tři dny jsme odvezli nespočet koleček a naházeli haldy lopat. Jak říká Jirka Tichý " shapovat ( házet lopatou) je jednoduché, ale jezdit kolečkem je těžší", tak jsme se během tří dnů vystřídali. Pro mě nevídané, kolik stihne Leoš Jelínek odvézt koleček a ještě s nimi běhá v poklusu. Kromě dvou kurtu jsme zvládli všechny a tak na příští týden jsou kurty očištěné a připravené je už jen dodělat.
Sparta Rescue team - povodeň 2013 zasahuje, zachraňuje, opravuje, očišťuje, buduje .... baví nás to. Přes den makáme a večer si komentujeme naše fotky :) !

V neděli " Vyjmečný stav" v neděli od 9-17 den pro všechny dobrovolné brigádníky 

Zase pár fotek na závěr :












No comments: