Monday, August 18, 2014

Začíná kvalifikace na US Open 2014

Zitra začíná první kolo kvalifikace posledního Grandslamu sezóny. V New Yorku se rozjede US Open, na který běžely reklamy už na předchozích turnajích ve Stanfordu, nebo v Cincinnati. Areál dostál pár změn, a to přiděláním tří tribun na kurtech čtyři, pět, šest.
Člověku to ani nepřijde, když jsme vždy doráželi ve druhém hracím týdnu, jak všechno fungovalo. Teď přijíždíme týden před hlavní soutěží a areály se teprve na grandslamech připravují. Uhýbáme tak bagrům a jeřábům, které dodělávají tribuny. Za zády nám při trénincích běžela bruska, na které dělnici brousili ploty, nebo zadní nátěry kurtů jsou stále cítit.
We´ll start tomorrow at 8am.
Přiletěli jsme v pátek s Deltou Airlines na lince Praha-JFK a s námi v letadle letěli Mertl, Pospíšil, Renata Voráčová s trenérem. Největší překvapení bylo, že jsme za půl hodiny prošli imigračním a seděli jsme v taxiku, směr Manhattan. O dva týdny dříve, jsme ze stejného letu čekali na imigračním skoro dvě hodiny a málem jsme nestihli letadlo do San Francisca. Večer volám do areálu a chci rezervovat kurt na trénink, ale dostává se mi odpověď " We´ll start tomorrow at  8am. Všechno má svůj řád. 
První kolo je rozděleno do dvou dnů úterý a středa. Z našich hráček zítra hraje Bára Krejčíková, Renata Voráčová, Lucie Hradecká.

No comments: