Saturday, March 9, 2013

Siniaková a Rohanová o finále spolu

Z ženského turnaje ve Frauenfeldu ( 10 000´ $) se stal turnaj juniorek. Do semifinále postoupily současné, nebo ještě vloni bývalé, juniorky. V pátek se  konečně se turnaj rozjel , tak jak má a zápasy plynou už bez dne volna.
Ve čtvrtfinále Kateřina Siniaková poráží Olgu Doroshinu (RUS) 4:6 6:3 7:5. Opět se prokázalo jak je bojovnost a odhodlání důležité. V prvním setu se moc nehrálo a krátké výměny, kdy míč nešel více jak třikrát do kurtu vyhovoval oběma hráčkám, k tomu Doroshina výborně využívala svého leváckého servisu a celkově byla hodně koncentrovaná. 
Ve druhém setu se povedl Katce hned break a vedení 3:0, které dotáhla k vítězství tohoto setu. Ve třetím setu se výměny prodlužovaly a Doroshina byla malinko lepší, kdy se jí dařilo mít ve výměnách převahu, ale co Katka umí.. vždy takový zápas ještě otočit. Za stavu 3:5, už nezkazila jediný forhand, k tomu přidala pár rizik po lajně a zápas byl otočený na 7:5.
Petra Rohanová porazila nepřijemnou Chiaru Grimm (SUI), která v zimě získala cenné vítězství na Winter Cup se Švýcarským týmem. Petra zvítězila 6:4 6:2, ale dotahovala z 1:3. Grimm hodně útočila z forhandu a dobře se snažila hrát v kurtě, přesto Petra je ještě zkušenější hráčka. 
Večer čas trávíme v naši pizzerii Barbarrosa a společně večeříme s Jardou Jandusem. Majitelka má radost, že nás opět vidí a italštinou se snaží s námi povídat. Sranda nikdo nerozumí.
V semifinále už holky narazily na sebe Siniaková-Rohanová . Na prvním kurtu vyrostla přes noc  tribuna a semifinálové zápasy dostaly lajnové rozhodčí a sběrače. Katka vyhrává 6:3 6:2. Petra ještě ve druhém setu zrychlila hru, ale Katka její nástup zadržela včas. Druhé semifinále vyhrála K. Von Daichmann nad Kennel 6:4 6:3. Daichmann hraje hodně čop a chodí k síti. 

Zítra finále ve 13 hodin. Katerina Siniakova - Kathynka Von Daichmann

No comments: