Thursday, November 22, 2012

Trénuje se v Bradentonu

Jakub Patyk, Patrik Rikl, Johana Marková , Tomáš Machač, Lucie Kaňková trénují na betonu v Bray. Jelikož se do Bradentonu sjíždějí všichni hráči týden dopředu, tak je boj o kurty hodně náročný. Všechny kurty jsou plné a začíná se hrát už od 7 ráno na všech kurtech. Jirka Kulich začíná v pondělí od 12-14 a hráči se musí už druhý den srovnat s časovým posunem. 
Další dny už se začíná od 7 ráno a druhá fáze později odpoledne. Vedle Jirky trénuje též od 7 ráno Katka Kramperová ze Štvanice s Petrem Vaníčkem. Hráči se střídají, během 3 hodin odehrají dost úderů i cvičení na body. Ráno využívají posilovnu na rozcvičení a protažení v místě našeho bydlení. Po odpoledním hraní je nádherné využití bazénu. Samozřejmě nechybějí tréninky pod umělým osvětlením na které se všichni těší.
Na betonu není vůbec volné místo a tenisová zeď praská taktéž ve švech. Ve čtvrtek se naši hráči potkají s Hanou Mandlíkovou v United akademii, kde si zahrají zápasy. Jirka maká tak, že večer usíná v 8 večer.
Kateřina Siniaková, Dominika Paterová, Anastasiya Komardina , my musíme trénovat na zelené antuce. Využívat skluzu a dostat delší výměny opět pod kůži. Náš čas je náročnější o to, že jsme roztahaný na více místech. Katka Siniaková trénuje v IMG academii , kde si chce vyzkoušet systém tamní přípravy a holky trénují v Bray s Kazaškou Sesil Karatantchevou. Holky nám později přinesou své zážitky a postřehy sami. Já pendluji v autě mezi oběma místy od 8 ráno do večera.
Počasí nám přeje kolem 25 stupňů a dokonce Patrik Rikl, který měl 2 měsíce problémy s ramenem, tak přestává v teple cítit rameno a může hrát v klidu. Ve čtvrtek volíme jen jednu fázi a odpoledne volno, kdy vyjedeme opět na Safari 

No comments: