Sunday, November 18, 2012

Sparťanky už trénují na Floridě

Dlouhá a náročná cesta trvala bezmála 26 hodin. Zbývající část z Miami do Bradentonu jsme urazili autem za 4 hodiny a na konci cesty nás nezastavila ani prasklá pneumatika, kterou jsme v půlnoci museli vyměnit na dálnici.
Let z Paříže do Miami novým Airbusem A380 zpříjemnil děvčatům Jo-Wilfried Tsonga, kterého si všimla poprvé Katka Siniaková, když procházel bezpečnostní kontrolou. Obě děvčata s Nastou Komardinou se s ním vyfotily a prohodily s ním pár slov. „Na měsíc se přesouvá do Miami, kde bude trénovat na Australian Open“. Jak bývá u všech profi hráčů, on letěl v bussiness třídě a my v ekonomické. Na letišti v Miami jsme společně vystáli dvouhodinovou frontu na pasovou kontrolu, tak se více rozpovídal, kde trénuje v Miami a zavzpomínal na své začátky na turnajích na Eddie Herr a Orange bowlu.
Vlastně je čtvrtek a jsme první co letíme ze Sparty. První 3 dny máme naplánovaný lehký trénink a srovnání se s časovým posunem. Za další  3 dny dorazí Jirka Kulich s mladšími hráči Patrik  Rikl, Jakub Patyk, Johana Marková a Dominika Paterová. Zde na místě už trénují Lucie Kaňková, Tomáš Machač, Kristýna Lavičková, nebo Andrea Šotová, Lukáš Doubek a Hynek Závrský. Docela početná sparťanská „banda“. 
V našem resortu nechybí posilovna a bazén, obě možnosti využíváme během dne. V pátek se věnujeme lehkému tréninku na seznámení se zelenou antukou a modrým nebem, kdy opět vycházíme ven z haly. Vedle nás v pátek trénuje jedna hráčka podobná Karatantchevě. V sobotu hrajeme lehce 2 fáze dopoledne i odpoledne. V sobotu pozdě v noci konečně přijíždí Jirka Kulich. V neděli zahráváme opět pouze jedenkrát a odpoledne míříme zábavného parku Bush Gardens v Tampě. Safari namixované s horskými dráhami. Mladší hráči, ale místo parku míří na svůj první trénink.

Od pondělí začíná pořádná dřina ! 

No comments: