Tuesday, November 27, 2012

Kateřina Siniaková trénovala u Bollettieriho


Katka si to náramně užívala po celý týden. Bylo vidět, jak je prospěšné si vyzkoušet nové prostředí a jak je motivující se „vytáhnout“. Všichni okolo makají na plné obrátky, nikdo nepobrekává vedle vás a všichni „jezdí“ nohama až na doraz. Tak to funguje u Nicka Bollettieriho v akademii. 
Atmosféra Vás motivuje být lepší než ten vedle na kurtě a automaticky vás to posouvá k lepším hráčům. V akademii zahájila přípravu na novou sezónu i Maria Sharapova, která trénuje úplně na posledním kurtě. Tréninky jsou obdobné, možná s jinou obměnou cvičení, odpoledne se hrají sparingy na 5 až 6 kurtech. Na všechny kurty dohlíží pouze jeden trenér, někdy výjimečně dva. Nasazení je naprosto obrovské od všech hráčů. Po tréninku následuje ihned kondiční příprava.
Na Katce je vidět spokojenost, hrála výborně a ke konci týdne si zatrénovaly společně  s Holanďankou Indy De Vroome. Obě hrály skvěle, že dokonce týdne holky už trénovaly jen spolu. Indy, která „valí“ z obou stran rychlé údery je vynikající na tréninky. V akademii se tou dobou pohybovaly další hráčky jako V. Kudermentova, V. Flinck. A. Kontaveit a další. 

No comments: