Friday, July 6, 2018

Postup z kvalifikace povinností - European Summer Cups u14

Pod dlouhých pěti letech jsem se mohl vrátit k reprezentačnímu týmu v letošním roce, a to k týmu do 14 let. Naposledy jsem byl s děvčaty do 16 let na mistrovství světa v Mexiku  od té doby jsem už byl s Kateřinou Siniakovou. V zimě jsme halové mistrovství Evropy v Rakovníku vyhráli a v létě to budeme chtít určitě zopakovat. Ono se to i od nás očekává.

Kvalifikaci jsme zvládli a tým složený z Lindy Fruhvirtové (LF), Lindy Noskové (LN) a Agáty Černé míří do San Rema na finálovou skupinu. Naše zápasy byly od začátku těžší, než to vypadalo a nakonec zápas o vítězství ve skupině, byl nejednoduší. Do Rakovníka jsme se sjeli v pátek a dva dny jsme potrénovali společně.

V prvním zápase jsme porazili Španělky 3-0, které nikdy nemají žádný žebříček a jsou nevyzpytatelné, turnaje Tennis Europe moc nehrají a nemáte si je kde očíhnout, ale hrát umí a na jižní národy jsou hráčky vyspělejší. Linda Nosková na pozici dvojek porazila soupeřku ve třech setech 3-6 6-3 6-3. Ve druhém setu už to vypadalo všelijak za stavu 2-3 15:40 a 0-2 ve třetím, ale Lindě se to povedlo otočit a vybojovat první bod pro nás.  Linda Fruhvirtová zajistila druhý bod 6-3 6-4, ač to mohlo býti bez dramatu ve druhém setu. Linda Fruh. a Agáta Černá ve čtyřhře získaly ještě třetí bod.

V semifinále Portugalsko a zase 3-0. Linda Nosk. zvítězila 6-0 7-5 a Linda Fruh. 7-5 6-3. Tentokrát portugalská jednička proto Lindě Fruh. hrála bez zábran a v první setu si vypracovala vedení 5-1, ale pak se LF rozjela a otočila to. Třetí bod tentokrát získali obě Lindy.

Úroveň spodní půlky pavouka byla daleko slabší a to se promítlo do posledního našeho zápasu o vítěze skupiny a tudíž i nasazení ve finále. Odevzdané Srbky 3-0, hrály s třetí hráčkou proti LN, ta si moc nezahrála a soupeřku přejela lehce, LF s jedničkou zahrály slušně 6-4 7-5. 

Po zápasech jsme zabalili a převzali fantastický kokosový dort a přemístili jsme se do Prahy, odkud jsme následující ráno v 7:30 letěli do Nice. Příjemný let a poledne jsme už byli na hotelu v San Remu.




1 comment:

Blogger said...

There's SHOCKING news in the sports betting industry.

It has been said that any bettor needs to look at this,

Watch this now or stop placing bets on sports...

Sports Cash System - SPORTS CASINO ROBOT