Saturday, July 7, 2018

Trénujeme v San Remu - Summer Cup u14

Ve středu přijíždíme jako první tým do San Rema, kde se bude hrát finálová skupina Summer Cupu dívek u14. Přesně před 15 lety jsem zde byl na svým prvním Summer Cupu, ale to se hodí na samostatnou kapitolu. Z letiště Nice jedeme hodinu autem na hotel, kde jsme okolo jedenácté, ubytováváme se podkrovním patře hotelu, kam vede ze čtvrtého patra pouze nouzové schodiště. O hodinu později potkáváme na recepci Srbský tým. Vůbec nechápu, jak to stihli tak rychle, když s námi hráli kvalifikační skupinu a ještě včera řešili cestu do Bělehradu. 

První co musíme zajistit, jsou vody na pití a poté oběd. Areál je cca 700 metrů od hotelu, tak vše bereme při cestě a z oběda  míříme rovnou do areálu. Jak to bývá v Itálii zvykem, nikdo v klubu nic neví a anglicky vládne pouze trenér Fabio Lavazza, se kterým se znám z turnajů. Pomáhá nám zajistit míče a kurt na dvě hodiny pro naší potřebu. Zhruba hodinu a půl věnujeme hrání, kdy máme více času na srovnání úderů. Večer jsme na hotelu a vyšel nám čas zajít i k moři.

Následující  den ve čtvrtek trénujeme dvakrát. Dopoledne s delší rozehrávkou a pak holky dohrávají body, odpoledne už hrají jen body, vše aby směřovalo k zápasů. V pět odpoledne je losování, které samozřejmě začíná později. Jsme první nasazení a čeká nás na úvod Belgie, těžší soupeř, ale když to chceme vyhrát celé, tak porazit musíme všechny. 

V půl sedmé je oficiální zahájení, kde jsou týmy představeni a hrají se hymny všech osmi týmů. Po skončení ještě musíme na gala večeři pro všechny týmy, který je od osmi, všechno je zdlouhavé. Servíruje se losos, chobotnice a krevety a na závěr pizza. Den je u konce a zítra nás čeká Belgie.


No comments: