Saturday, October 1, 2016

Ve Wuhanu pouze v hale - WTA


Ve čtvrtek ve Wuhanu končíme. V úterý Kateřina Siniaková prohrává s C.Wozniacki 4-6 4-6. Nebyl to špatný zápas a kdyby bylo méně chyb, tak výsledek mohl být ještě zajímavější. Wozniacki vždy soupeřku donutí k chybě, ať to někdy vypadá, že by kazit vůbec nemusela. Byly šance udělat break hned ve čtvrtém gamu a jít do vedení o dva gamy k tomu Wozniacki působila unavenějším dojmem. Ale je to zkušenost do příště, protože z jistých úderů se ze soupeřkou dá hrát.

Od středu se ve Wuhanu ochladilo a začalo pršet. Teplota spadla o patnáct stupňů níže a byla docela chladno. Odpoledne se program čtyřher zrušil a hrálo se jen pod zataženou střechou centrálního dvorce, kde probíhaly dvouhry. My jsme na večer dostali lístky do divadla na výpravnou show.  Na boční tribuně jsme seděli všichni s tenisu. Show byla úžasná. Pódium se v průběhu představení měnilo a posunovalo až vznikla vodní plocha, kde probíhaly akrobatické skoky do vody. Nádhera! Údajně tohle stálo 20 mil. dolarů. 

Ve čtvrtek byl výborný zážitek, když jsem si objednal večer taxi. Druhý den ráno pro mě přijel chlápek na kole a tvrdil mi v čínštině, že je moje taxi express . Fotku jeho kola přikládám :). Prostě je těžké se s nimi domluvit. Myslel jsem si, že když jim kreslím auto s nápisem taxi, že je to srozumitelné, ale místo toho přijel kolař.


Začíná se hrát v hale a Kateřina Siniaková s Alex Krunič porážejí Martinu Hingis a Coco Vandeweghe 10-7 v supertiebreaku. Za dvě hodiny na to, jdou na další zápas proti Lucii Šafářové s Beth Mattek-Sands 3-6 4-6. Je půl sedmé večer a za čtyřicet minut sedíme v autě směrem na letiště. Stíháme poslední let do Pekingu ve 22:20, protože holky hrají zítra v půl třetí už první kolo kvalifikace. Bez oddechu rovnou spěch na další turnaj…

No comments: